Ja és a sajtószabadságot is semmibe veszik...
Kábé ennyi a ma este összegzése!
A kereskedelmi tévék főbb hírei a kistapírról szólnak, miközben ezrek tüntetnek a Gyurcsány főgoj újabb kirohanása ellen. A kormányfő bojkottot hirdet a Magyar Hírlap ellen, csak mert egy neki nem tetsző cikket jelentetett meg benne.
Nálunk a városi tv-n nem lehet fogni sem az echo, sem a hírtv adását. Vajon miért? Aki a Mónika shown nő fel, ilyen dolgokról egyszerűen nem is hall.
"Boldogok a lelki szegények..."


Más nézőpont:
Számításaim szerint még legalább 5-10 évnek el kell telni ahhoz, hogy kialakuljon az a helyzet, amikor a "láthatatlan kezek" kirobbantják a polgárháborút Magyarországon.
Addigra sikerül úgy elgettósítani az ország keleti részét, hogy kialakuljon az a két szembenálló fél. A segélyből élő cigány és a lecsúszott magyar népréteg, kontra a fejlődő nyugati országrész.
Ezért most Gyurcsány kicsit túljátszotta  a szerepét. (Talán még az izraeli állampolgárságát is visszavonják a a gazdái!)

- Az izraeli óvodákban magyarul tanuló gyerekek még nincsenek az országhatáron belül...Feri nyugi...még nincs itt a diktatúra ideje...és ezt sokkal okosabban kell majd csinálni....
A demokráciát azért találtuk ki, hogy azokat a goj vezetőket, akik alkalmatlanok (butaságuk, vagy elveik miatt) együttműködni velünk, bármikor fére söpörhetjük a saját népük álltal...

A bejegyzés trackback címe:

https://zerotolerancia.blog.hu/api/trackback/id/tr5941897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása